יום ראשון, 16 במרץ 2025

"חקלאי גרנות" משיקה שני מארזים חדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה

אני הכי אוהבת אבוקדו וכשקיבלתי את המארזים החדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה של גרנות מיד הכנתי סלט אבוקדו מהמצרכים שהיו לי בבית.

קטפתי לימון מהגינה, מעכתי את האבוקדו באמצעות מזלג, הוספתי עגבניה, שום, פלפל חריף, סחטתי את הלימון, מלח, פלפל וזהו - מושלם!




חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל וחברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, משיקה במסגרת עונת האבוקדו בישראל מארזים חדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה. המארזים החדשים כוללים אבוקדו המוכן לצריכה באופן מיידי, 2-3 יחידות אבוקדו באריזת נוחות, מזנים שונים לפי העונה בהם אטינגר, ארד וריד. בנוסף, תשווק החברה מארז נפרד לאבוקדו מסוג האס, הנחשב לזן המובחר ביותר ומוביל את שוק הייצוא של האבוקדו לחו"ל, עם שיא ביקושים בעולם.




שיווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה מהווה יתרון עצום לצרכן. האבוקדו ניתן לאכילה מרגע הקנייה באופן מיידי וחוסך את זמן ההמתנה להבשלת האבוקדו בבית ואת תשומת הלב הנדרשת לצריכת האבוקדו בזמן, למניעת בזבוז של חומר הגלם והפסד כספי. לדברי תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, "אנו רואים עלייה חדה בביקוש לאבוקדו בשל בקרב הצרכן הישראלי, שהפך לחלק מהתזונה היומיומית מסיבות של טעם, בריאות ונוחות ולכך אנו מבקשים לתת מענה בשני מארזי נוחות מיוחדים".  

למרות המלחמה והאתגרים שהביאה עמה, עונת האבוקדו בשנה החולפת הייתה טובה לחקלאים הישראלים. סה"כ שיווקה חקלאי גרנות השנה כ-50,000 טון אבוקדו, מתוכם כ-32,000 טון אבוקדו יוצאו למדינות שונות ברחבי העולם.




כשרות: הרב אפרתי.
מחיר מומלץ לצרכן: משתנה לפי סוג האבוקדו ונקבע סופית על ידי רשתות השיווק.
 


הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 

יום שבת, 15 במרץ 2025

"עוף הגליל" משיקה לראשונה בישראל סדרת תחליפי דגים תחת מותג INSTEAD

קיבלתי את מוצרי סדרת תחליפי הדגים החדשה של המותג INSTEAD וזו הייתה אחלה ארוחת ערב משפחתית.
בקלי קלות שמתי את תכולת האריזות בסיר טיגון ללא שמן, חתכתי ירקות וזהו, מוכן וסופר טעים! 




לאחר שהשיקה בהצלחה סדרת מוצרי בשר ועוף טבעונים, ומתוך רצון לתת מענה לכלל הצרכנים, בהם מפחיתני בשר, צמחונים וטבעונים, מרחיבה חברת "עוף הגליל" את פעילותה בתחום תחליפי הבשר והעוף, ומשיקה בישראל סדרת תחליפי דגים חדשנית ופורצת דרך תחת מותג INSTEAD. החברה תחל לשווק 3 מוצרי דגים מן הצומח באיכות פרמיום: בורגר דגים, אצבעות דג ונאגטס דגים.

עד כה שווקו בישראל בהצלחה סדרת תחליפי בקר ותחליפי עוף של INSTEAD המיוצרת בהולנד ע"י החברה הבינלאומית פיוצ'ר פוד גרופ. סדרת תחליפי הבקר כוללת 5 מוצרים: בורגר מן הצומח, כדורי בשר מן הצומח, שווארמה מן הצומח וטחון מן הצומח. סדרת תחליפי העוף כוללת 3 מוצרים: רצועות עוף מן הצומח, שניצל מן הצומח ונאגטס מן הצומח. כל המוצרים טבעוניים ומכילים מרכיבים טבעיים, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירים בחלבון וחלקם ללא גלוטן, המיועדים לבישול והגשה.

במסגרת כניסתה לשוק המוצרים מן הצומח, חתמה עוף הגליל על הסכם שיתוף פעולה בלעדי עם חברת פיוצ'ר פוד גרופ, המייצרת את מוצריה בהולנד ונחשבת לשחקן בינלאומי מוביל. פיוצ'ר פוד תייצר עבור עוף הגליל גם את מוצרי סדרת תחליפי הדגים, הנחשבת חדשנית ופורצת דרך ואינה קיימת בארץ.


לדברי גדי נתניאל, מנכ"ל עוף הגליל, "הקושי הגדול ביצירת תחליפי דג כשרים הוא בעיקר בהקניית הטעם הנכון למוצרים מאחר וקשה מאד להשיג חומרי טעם איכותיים כשרים שישולבו במוצרים וליצור אותם במרקם תואם לזה של בשר הדג". לדבריו, אין כיום בארץ שיווק של תחליפי דגים בתצורה של המוצרים של אינסטד ואנו שמחים להיות החברה הראשונה שמביאה מוצרים אלה למדף התחליפים".


עוף הגליל הנה חברה הממוקמת בקרית שמונה ועוסקת בגידול, ייצור והפצה של מוצרי עוף לא מעובדים (טרי וקפוא) ובשיווק והפצה של מוצרים קפואים בהם מוצרי בשר, דגים וירקות. בדומה לחברות בשר מובילות בעולם נכנסה עוף הגליל לשוק תחליפי הבשר והצטרפה לשחקניות המובילות בקטגוריית הפרמיום המביאות לצרכן מוצרים מהדור החדש בטכנולוגיית "בשל והגש". מלבד הטעם ואיכות המוצרים, יתרונה של INSTEAD הוא במתן פתרון קולינרי בשלושת הקטגוריות - עוף, בשר ודגים - כשהמגוון כולל מוצרים המוכנים לבישול והגשה ומוצרים שהם חומרי גלם היכולים לשמש בסיס לתבשילים ומנות, והתאמתם של המוצרים לכל המשפחה, כולל ילדים.


סדרת מוצרי הדגים של INSTEAD כוללת את המוצרים הבאים:
בורגר דגים מן הצומח
מפתיע כמה שזה טעים! בורגר דגים טעים ועסיסי, עשוי מרכיבים טבעיים, עשיר בחלבון (מכיל 11.1 גרם חלבון ביחידה), ללא רכיבים מהונדסים גנטית וללא שמן דקל, מהווה מקור לסיבים תזונתיים.
בתוספת סלט ירקות עם גרגירי רימון וטחינה גולמית מלמעלה, זו מנה שקוצרת מחמאות!
משווק באריזת 227 גרם, 2 יחידות באריזה.


אצבעות דג מן הצומח
ללקק את האצבעות! אצבעות דגים פריכות ועסיסיות, עשויות מרכיבים טבעיים, עשירים בחלבון (מכיל 9.7 גרם חלבון ל-100 גרם), ללא רכיבים מהונדסים גנטית וללא שמן דקל, מהווה מקור לסיבים תזונתיים.
הגישו עם מתבל שום או רוטב פלפלים אדום לצד סלט ירקות קצוץ דק – ללקק את האצבעות!
משווק באריזת 180 גרם, 6 יחידות באריזה.


נאגטס דגים מן הצומח
ים של מחמאות! נאגטס דגים פריכים ועסיסיים, עשויים מרכיבים טבעיים, עשירים בחלבון (מכיל 10.1 גרם חלבון ל-100 גרם), ללא רכיבים מהונדסים גנטית וללא שמן דקל, מהווה מקור לסיבים תזונתיים.
הניחו על מצע עלי ארוגלה והגישו עם צ'יפס במטבל שום לימון – מנה בטעם של עוד!
משווק באריזת 168 גרם, 8 יחידות באריזה.


כל המוצרים נושאים את תו התקן הטבעוני של עמותת Vegan Friendly.



כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית להולנד ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 22-30 ₪ לאריזות 168-227 גרם.

להשיג ברשת שופרסל וברשתות נבחרות, מעדניות וחנויות הטבע ובאתרי טבעונות מובילים. לאיתור נקודות מכירה ניתן להתעדכן באתר בדף "מיצאו אותנו".
אתר החברה: www.instead.co.il
 


הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 

יום שבת, 8 במרץ 2025

חברת "אחוה" משיקה מאגדות מאפין ממולא עם סוכריות צבעוניות

חברת ״אחוה״ השיקה מאגדות מאפין ממולא עם סוכריות צבעוניות. 
תהיתי אם הן יעברו את מבחן הילדים והופתעתי כמה מהר המאפין שלי הוחלפו במאפין של ״אחוה״.

יובל ואופק התלהבו מהמאפין בטעם שוקולד במילוי קרם בטעם שוקולד ואיתי התפנק עם המאפין בטעם וניל במילוי בטעם תות. 




חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי טחינה, חלוהודברי מאפה, משיקה שתי מאגדות מאפין חדשות ומיוחדות: מאפין בטעם שוקולד במילוי קרם בטעם שוקולד עם סוכריות ומאפין בטעם וניל במילוי בטעם תות עם סוכריות. המאפין האישיים עשויים מבצק נימוח, במילוי עשיר של שוקולד ותות עם סוכריות צבעוניות, נימוחות בפה ובעלות טעם של אפייה ביתית. כל מאגדת מכילה 4 יחידות מאפין במשקל 50 גרם ליחידה, בסה"כ 200 גרם לאיזה. המאפין האישיים מתאימים כארוחת ביניים, כקינוח מפנק, לחגיגה ואירוח, לצד שתייה קרה או חמה. מומלץ להוציא מאריזה ולחמם לפני ההגשה.




מאגדות המאפין החדשות מצרפות לסדרת המאפין באריזה אישית של אחוה, הכוללת מאפין בטעם וניל, מאפין בטעם שוקולד, מאפין שוקוצ'יפס, מאפין במילוי קרם בטעם שוקולד ומאפין במילוי קרם בטעם תות. עוד משווקת החברה סדרת עוגות אישיות הכוללת עוגת שמרים אישית במילוי בטעם שוקולד, עוגת שמרים אישית דניש קינמון ומאפה רוגעלך, הנמכרת במחיר שווה לכל נפש, כ-2.5 – 3.5 שקלים בלבד ליחידה.

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק של חברת "אחוה", מגוון המאפין באריזה אישית של אחוה הינם מהמוצרים הנמכרים ביותר במפעל, עם כ - 30 מיליון יחידות הנמכרות מדי שנה. "אנו שמחים לתת מענה לביקוש למוצרי מזון ארוזים באריזה אישית ולהביא לצרכן מוצרי מאפה טעימים באיכות של קונדיטוריה ובמחיר שווה לכל כיס".





כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ-7-9 שקלים למארז 4 יחידות במשקל 200 גרם (50 גרם ליחידה).

להשיג ברשתות המזון, המכולות וחנויות הנוחות ברחבי הארץ.




הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 


מתכון גרנולת טחינה משפחתית

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מגישה מתכון מפנק ומיוחד לגרנולה ביתית וטעימה: גרנולת טחינה משפחתית
גרנולה עשירה ומפנקת, קלה להכנה, עשויה משיבולת שועל ושפע של אגוזים, שקדים וגרעינים, מעורבבים עם סירופ מייפל וטחינה קטיפתית. השימוש במתכון בטחינה מסורתית חדשה של אחוה, באיכות פרמיום, המיוצרת בטחינה דקה ובמליחות מעודנת. 
הגרנולה נהדרת לנשנוש, כארוחת ביניים לצד יוגורט או חלב וכתוספת בארוחות בוקר או ערב משפחתיות.   
צילום: הדס ניצן


מצרכים (לכ-2 צנצנות גדולות):

300 גרם שיבולת שועל שלמה

1/3 כוס טחינה מסורתית של "אחוה"

1/4 כוס גרעיני חמנייה

1/4 כוס גרעיני דלעת

1/2 כוס שקדים פרוסים

1/2 כוס אגוזי קשיו

1/2 כוס פיסטוקים מקולפים

1/2 כוס אגוזי לוז

1/2 כוס זרעי צ'יה 

1/2 כוס סירופ מייפל

1 וחצי כף נס קפה מגורען

1/3 כוס מים חמים (100 מ"ל)

 

אופן ההכנה:

1.     מחממים תנור ל-160 מעלות.

2.     בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים – שיבולת השועל, הגרעינים, האגוזים, השקדים וזרעי הצ'יה.

3.      בקערה נוספת מערבבים את הטחינה הגולמית, סירופ המייפל, נס הקפה המגורען והמים החמים.

4.     מוזגים את תערובת הנוזלים על החומרים היבשים ומערבבים היטב עד שכל התערובת סופגת את הנוזלים.

5.     מעבירים לתבנית אפייה גדולה ומפזרים את התערובת בצורה אחידה על פני התבנית.

6.     אופים למשך כ-45 דקות, כשבכל 10 דקות פותחים את התנור ומערבבים את התערובת. הגרנולה מוכנה כשהיא מקבלת גוון חום זהוב.

7.     מוציאים מהתנור ומניחים בחוץ עד שהגרנולה התקררה לגמרי.

מאכסנים בצנצנת/קופסא אטומה ונהנים. 
 
צילום: הדס ניצן




הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 

יום שישי, 28 בפברואר 2025

מתכון סביצ'ה הדרים חגיגי

"חקלאי גרנות" מגישה מתכון לסלט מרהיב עם מיטב פירות ארצנו: סביצ'ה הדרים חגיגי

סלט עשיר עם פילה דג דניס, מקושט בפירות הדר מפולטים, קרם פרש וגבינת חלומי, ומעליהם רוטב ויניגרט חלומי מפירות הדר. 

צילום הדס ניצן


מצרכים (לכ-2 מנות):

1 פילה דג דניס נקי מעור ועצמות חתוך לקוביות

1/2 תפוז מפולט של "חקלאי גרנות"

1/4 אשכולית אדומה מפולטת של "חקלאי גרנות"

1 קלמנטינה מפולטת של "חקלאי גרנות"

3 כפות קרם פרש

3-4 קוביות גבינת חלומי

קורט מלח ופלפל

לרוטב הויניגרט:

1 מיץ מחצי תפוז

1 מיץ מחצי לימון

1 מיץ מרבע אשכולית אדומה

1/4 כוס שמן זית

לקישוט:

מספר עלי מיקרו כוסברה

סומק

 

 

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה:

1.     מכינים את רוטב הויניגרט: בצנצנת שמים את כל רכיבי הרוטב, הפירות הסחוטים ושמן הזית ומשקשקים היטב לערבוב.

2.     מסדרים בצלחת את פיסות הדג, פלחי הדרים מפולטים, קרם פרש וקוביות חלומי.

3.     מטפטפים בעדינות את רוטב הויניגרט מעל וזורים קורט מלח ופלפל.

מקשטים בעלי מיקרו כוסברה ומעט סומק ומגישים.
 
צילום הדס ניצן




הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 

יום ראשון, 2 בפברואר 2025

מתכון מרק רימונים חורפי

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה לרגל החורף מתכון למרק פירות חם ומענג: מרק רימונים חורפי

המרק עשוי ממיץ רימונים סחוט טבעי של פרימור, בשילוב פירות חורף טעימים. 

המתכון קל להכנה ומתאים כמנת ביניים בתפריט היומי וכשתייה חמה וטעימה בימי החורף הקרים.

חורף נעים ובריא!


צילום יולה זובריצקי


מצרכים (לכ-4 מנות):

1/2 ליטר מיץ רימונים סחוט טבעי של "פרימור"

1 תפוח עץ

1 אגס

1 אפרסמון

2 מקלות קינמון + 4 מקלות קינמון קטנים לקישוט

 

 אופן ההכנה:

1.     מחממים חצי מיכל מיץ רימונים סחוט של פרימור עם 2 מקלות קינמון (לא להביא לרתיחה).

2.     בקערה חותכים לקוביות את התפוח, אגס והאפרסמון ומערבבים.

3.     מוזגים את הנוזל לכוסות ומוסיפים לכל כוס מקוביות הפרי (כ-2 כפות לכל כוס).

מקשטים במקלות קינמון ומגישים. 

צילום יולה זובריצקי


 
הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 

יום רביעי, 29 בינואר 2025

חברת "אחוה" משווקת לרגל החורף חלוה סנדוויץ' פרמיום

חברת "אחוה" משווקת לרגל החורף חלוה פרמיום עשירה ומפנקת: חלוה סנדוויץ'. 
קיבלתי את החלוה וזו חגיגה אמיתית!
חלוה עשירה, עשויה משכבות של חלוה בטעם וניל ושוקו ובתווך שכבת נוגט מצופה ומפנקת. 

החלוה היוקרתית נמכרת במגשיות לפי משקל, במעדניות של רשתות המזון, במרכולים ובחנויות הנבחרות.




חלוה אחוה נחשבת לחלוה הנמכרת ביותר בישראל. החברה הנה מובילת הקטגוריה ומחזיקה בנתח שוק כספי של מעל ל- 55%, הובלה עליה היא שומרת לאורך שנים ארוכות.

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של אחוה, מדובר במוצר חורפי קלאסי, המיוצר במפעלי אחוה כבר למעלה מ - 50 שנים מידי חורף. "באמצעות שותפים כמו דין שיווק אנו מוכרים את החלוה היוקרתית שלנו במעדניות של מרבית רשתות המזון ובנקודות מכירה רבות ברחבי הארץ".

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן (נקבע על ידי רשתות המזון): כ- 5-7 ₪ ל-100 גרם. להשיג ברשתות השיווק והחנויות הנבחרות ברחבי הארץ.
 


הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 

יום שבת, 25 בינואר 2025

"פרימור" משווקת לרגל החורף מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין C

"פרימור" משווקת לרגל החורף מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין C וזו הייתה הזדמנות נהדרת להכין עוגה טעימה לסופ"ש.




תוספת הויטמין C נהדר בשל החורף שהגיע ואיתו גם מחלות החורף האופייניות, משפעת ועד דלקות גרון, בילדים ומבוגרים כאחד. 
דווקא בימים אלה, חשוב לספק לגוף את הרכיבים שיסייעו לו להתמודד עם השינויים. אנחנו מדברים כמובן על וויטמין C, הרכיב התזונתי שמסייע לפי מומחים לתפקוד מערכת החיסון, מסייע בהגנה של הגוף מפני וירוסים ופולשים, משפר את ספיגתם של מינרלים בגוף כמו ברזל, סידן ואבץ, משפר את בריאות הלב וכלי הדם ועוד המון.

לדברי ד"ר עומר גלעדי, הרבליסטית קלינית ומטפלת פרא-רפואית, בחודשי החורף הקרים, בטמפרטורה נוחה להתרבות של חיידקים ווירוסים בחדרים שונים (כמו המשרד, הכיתה בבית הספר וכו'), שהם מחוממים ופחות מאווררים, אנחנו זקוקים לכל העזרה שאנחנו יכולים לקבל – וזה בדיוק הזמן לשלוף את מלך נוגדי החמצון, הוויטמין שמספק למערכת החיסון שלנו כוחות על, האביר המגן על בריאות הלב וכלי הדם, הרכיב התזונתי שקל כל כך לצרוך אותו – וחשוב לשלב אותו בתזונה היומית. על פי ארגון הבריאות העולמי, ההמלצה היומית לוויטמין C עבור אדם מבוגר עומדת על כ- 45 מ"ג. על מנת להבטיח שהגוף שלכם מצויד בכל הנדרש לו על מנת לעבור את החורף בבריאות שלמה – הוסיפו לתזונה היומית שלכם כוס מיץ פרי טבעי ועתיר ברכיבים תזונתיים.




"פרימור", מותג המיצים הסחוטים הטבעיים הנמכר ביותר בישראל, מציגה מגוון רחב של מיצים איכותיים המתאימים למגמה הגוברת בצריכת רכיבים טבעיים ומזינים וביניהם מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין C.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13 – 15 ₪ לבקבוק 1 ליטר.

כשרות מהדרין של חוג חתם סופר פ"ת והרבנות נחל שורק. להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ והחנויות המתמחות.
 


הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 

יום חמישי, 23 בינואר 2025

מתכון סלט סביח עם טחינה מסורתית

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מגישה לרגל החורף  מתכון עם גרסה מקורית וטעימה למנה האהובה: סלט סביח עם טחינה מסורתית

המתכון קל להכנה, עשיר בירקות צלויים וטריים המוגשים עם גרגירי חומוס וביצים קשות ומעל הכל, טחינה קטיפתית בנדיבות. 

השימוש במתכון בטחינה גולמית חדשה של אחוה, באיכות פרמיום, המיוצרת בשיטה מסורתית בטחינה דקה ובמליחות מעודנת ובעלת מרקם וטעם של הטחינות המסורתיות.

בתיאבון!

צילום הדס ניצן

צילום הדס ניצן


מצרכים (למנה זוגית):

1 חציל אחד בינוני חתוך לטבעות

1 כרובית קטנה מופרדת לפרחים

2 ביצים קשות חתוכות לרבעים

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים

5 כפות טחינה מסורתית של "אחוה"

1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות

2-3 מלפפונים חמוצים פרוסים לפרוסות

1/4 פלפל אדום חתוך לקוביות

1/4 פלפל כתום חתוך לקוביות

1/4 פלפל צהוב חתוך לקוביות

1 פיתה חתוכה לרצועות

צרור עלי רוקט/ פטרוזיליה

1/4 כוס שמן זית להברשת הירקות והפיתה

צילום יעל האן


 

אופן ההכנה:

1.     מברישים את טבעות החציל ופרחי הכרובית בשמן זית ומכניסים לקלייה בתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה.  

2.     מורידים את חום התנור ל-180 מעלות, מברישים את רצועות הפיתות ומכניסים לקלייה עד שהן מזהיבות.

3.     מרכיבים את הסלט: מניחים את עלי הרוקט/ פטרוזיליה בקערה שטוחה, מפזרים מעל את גרגרי החומוס ופרחי הכרובית, מניחים את פרוסות החציל, הביצים הקשות ופרוסות המלפפון החמוץ.

4.     מערבבים את קוביות הפלפל הצבעוניות עם קוביות הבצל הסגול ומפזרים מעל ומעליהן מניחים את רצועות הפיתה הקלויה.

5.     מכינים את הטחינה: 5 כפות טחינה מסורתית מדוללת במים, עם מעט לימון ומלח לפי הטעם. מערבבים עד לקבלת מרקם קרמי.

מוזגים את הטחינה בנדיבות מעל הסלט, מערבבים ומגישים.
 


הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: 

יום שלישי, 21 בינואר 2025

"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת COLLECTION: סלמי מילאנו

קיבלתי את הנקניק החדש בסדרת "Collection" של "מעדני יחיעם", סלמי מילאנו.





הכנתי כריך לארוחת הערב ומאותו הערב זה הפך להיות הכריך של אופק לבית הספר.

הילדים מאוד אוהבים וזו אפשרות נוספת לגיוון הארוחה.

סלמי מילאנו הוא נקניק בקר מותסס ויבש בסגנון איטלקי, מיוצר מ-100% בקר פרמיום, בטעם ובמרקם עדין ובתיבול אופייני בסגנון איטלקי. 
הנקניק עשיר בחלבון, מכיל כ-26% ל-100 והוא ללא גלוטן. סלמי מילאנו ישווק במספר אפשרויות עבור הצרכן: כנקניק פרוס באריזת נוחות של 125 גרם, כנקניק שלם באריזת 250 גרם וכן כנקניק לפריסה במעדנייה כל התצורות ישווקו בעיצוב החדש של נקניקי יחיעם.






סדרת יחיעם COLLECTION מביאה לצרכן הישראלי נקניקים ונקניקיות גורמה מהעולם, אשר הותאמו לחיך הישראלי ומיוצרות במפעל יחיעם. הסדרה כוללת נקניקים ומעדני גורמה בהם פרשוטו, סרוולד, סלמי צרפתי, מעדן אווז, כתף בקר ועוד. 
כל מוצרי יחיעם מושקים תחת מיתוג חדש, המבטא את מומחיותה של יחיעם בייצור נקניקים, נקניקיות ובשרים מעושנים, בצל ההרים הירוקים והנוף הגלילי של יחיעם.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, אנו שמחים לבשר על השקת מוצר חדש ומיוחד בסדרת "קולקשן" - סלמי מילאנו. 
נקניק בטעם איטלקי משובח, עדין בטעמו, נהדר לכריכים, פוקצ'ות, מאפים ועוד. ההשראה מאיטליה, הייצור במפעל מעדני יחיעם בגליל.

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 26.90 ₪ לאריזת 125 גרם פרוס; כ-29.90 ₪ לאריזת 250 גרם שלם. להשיג ברשתות המזון ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.
 


הירשמו לעדכונים בצד ימין למעלה כדי להיות מעודכנים באופן יום יומי!

אם גלשתם לאתר באמצעות הטלפון הנייד, יש ללחוץ בתחתית העמוד על "הצג את הגירסה לאינטרנט" ובעמוד שיפתח יש להירשם בצד ימין למעלה.

ואם תרצו להתעדכן בפייסבוק תוכלו ללחוץ לייק על הדף של הבלוג בכתובת הבאה: